Kaksi ottelua Aktialiigaa viikonloppuna

Aktialiigan kausi jatkuu viikonloppuna kahdella ottelulla ja lisäksi BK-46 ja Cocks avaavat taipaleensa eurokentillä.

Jo perjantai-iltana HIFK saa vieraakseen SIF:n. Kumpikin on napsinut alkukaudesta kaksi voittoa, mutta HIFK on viime viikonlopun GrIFK-tasapelin myötä pisteen siuntiolaisia edellä.

SIF kärsi edellisessä ottelussaan tappion kotonaan Cocksille, mutta päävalmentaja Harry Wikström löysi esityksestä paljon mukaan otettavaa jatkoon.

– Jos jatkamme samalla tapaa, on meillä kaikki mahdollisuudet napsia kaksi pistettä Siuntioon, Wikström sanoi Västra Nylandille viitaten HIFK-otteluun.

Lauantain puolestaan Dicken isännöi Pirkkolassa GrIFK:ta. Joukkueet miehittävät hiukan yllättäen tässä vaiheessa sarjataulukon kahta viimeistä sijaa ja Dicken on vielä pisteittä. Kausi toki on vielä alussa.

Granilla on alla kotitasapeli HIFK:ta vastaan ja tuosta kamppailusta käteen jäi päävalmentaja Håkon Nerdrumin mukaan sekä hyvää että huonompaa.

– Pystyimme tekemään yli 30 maalia, se on askel oikeaan suuntaan. Lisäksi se, että saamme tasapelin oltuamme kolme maalia tappiolla viisi minuuttia ennen loppua, on todella hienoa. Vastapainona hukkasimme monta palloa voitettuamme ne ensin itsellemme, ja lopulta päästettiin niistä maaleja. Se oli vähän turhauttavaa, Nerdrum pohti GrIFK:n verkkosivuilla.

Aktialiiga viikonloppuna:
Pe 18.10. klo 19.00 HIFK – SIF
La 19.10. klo 16.30 Dicken – GrIFK

HandisTV esittää tälläkin kaudella kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.