GrIFK haki pisteet Dickeniltä

Dicken jatkaa edelleen nollakerhossa, kun GrIFK vieraili lauantaina Pirkkolassa vieden pisteet matkassaan Kauniaisiin.

Vierailija Grani tuli otteluun vahvasti ja repäisi reilussa kymmenessä minuutissa jo kuuden maalin johdon. Tämän jälkeen Dicken pääsi paremmin peliin mukaan, mutta Grani piti johdostaan kiinni ja tauolla eroa oli samat kuusi maalia.

Toisen jakson alkupuolella Dicken nousi jo kahden maalin tuntumaan. Grani kuitenkin venytti eron uudestaan kuuteen maaliin ja piti sen jälkeen johtoasemastaan kiinni varmasti loppuun saakka.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius nosti esille hyvän tasonnoston tauon jälkeen.

– Olen hyvin tyytyväinen meidän reaktioomme toisessa erässä. Harmi, että emme onnistuneet ottelun alussa. Hyvä signaali on kuitenkin, että pystyimme aloittamaan alusta. Jatkamme työntekoa, Sirenius kertasi.

GrIFK-valmennuksesta Anthony Hellakoski näki asiat aika pitkälti peilikuvana.

– Saimme hyvin startin, mutta sitten oli nihkeämpää. Pystymme kuitenkin skarppaamaan viimeiset 10-15 minuuttia. Tärkeät kaksi pistettä, Hellakoski tiivisti.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Granin viimeisenä lukkona maalilla pelannut Patrik Roslander.

– Oli kaksijakoinen ottelu kuten usein tällä kaudella. Meillä oli hyvä johto, mutta emme pystyneet tappamaan ottelua. Dicken tuli hyvin ennakkoluulottomasti ja he onnistuvat tekemään tästä tasaisen ottelun. Tärkeät kaksi pistettä, Roslander puntaroi.

Dicken – GrIFK 20-26 (9-15)

 

Ottelun tilastot