Dicken-GrIFK viikonlopun helmenä

Aktialiiga jatkuu tulevana lauantaina kolmen ottelun voimin. Ennakolta katseet kohdistuvat etenkin Dickenin ja GrIFK:n väliseen kärkiotteluun.

Hallitseva mestari GrIFK otti kovan voiton, kun se kaatoi viime kauden finaalin uusinnassa HIFK:n. Ottelu oli juuri niin tasainen ja jännittävä kuin alun perin osattiin odottaa ja GrIFK onnistui kairaamaan itselleen voiton jatkaen ainoana puhtaan pelin joukkueena Aktialiigassa.

Ennen kautta valmentajat ja pelaajat arvioivat tämän kauden olevan aiempia tasaisempi ja tähän saakka vahvin merkki siitä saatiin sunnuntaina, kun Cocks otti historiansa ensimmäisen pääsarjavoiton naisten tasolla kaataessaan Dickenin. Dicken oli pitkään voitossa kiinni, mutta Cocks nousi loppuhetkillä rinnalle ja ohi. Dickenillä ei ole varaa kompastella mikäli se mielii runkosarjan jälkeen kahden parhaan joukkoon ja suoraan välieriin.

Lauantain muissa otteluissa piisaa myös runsaasti mielenkiintoa. SIF jahtaa edelleen avausvoittoaan, kun se saa kotikentälleen Cocksin. Kierroksen päättää Atlaksen ja BK-46:n ottelu, jossa on niin ikään kovat panokset. Vaikka kausi on vasta alussa, niin taistelu kuuden parhaan joukkoon pääsemisestä on kovaa jokaisen pisteen ollessa tärkeä runkosarjan päätteeksi.

Aktialiigan viikon pelit:
La 19.10. kello 14.15 Dicken-GrIFK
La 19.10. kello 16.00 SIF-Cocks
La 19.10. kello 18.00 Atlas-BK-46

HandisTV esittää tälläkin kaudella kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.