BK-46:n kiri loppui kesken – HIFK nappasi voiton

BK-46 ja HIFK kävivät tiukan taistelun voitosta joukkueiden kohdatessa lauantaina Karjaalla. Lopulta HIFK nappasi niukan 33-31 (18-17)-voiton.

Ensimmäinen puoliaika oli äärimmäisen tasainen, jossa johto vaihteli joukkueelta toiselle eikä kummankaan johto käynyt kahta maalia isompana. HIFK ratkaisi ottelun toisen puoliajan alussa.

HIFK vei toisen jakson ensimmäiset 10 minuuttia 8-3 ja pääsi kasvattamaan kuuden maalin johdon. Parhaimmillaan HIFK pääsi seitsemän maalin karkumatkalle, kun BK-46 alkoi ottaa entistä enemmän riskiä ja nousikin iskuetäisyyden päähän. Aika loppui kuitenkin kotijoukkueelta kesken ja HIFK pääsi kotimatkalle voitto repussaan.

Vaikka tappio kirpaisi, niin BK-46:n päävalmentaja Niklas Berglund antoi joukkueelleen kiitosta.

– Hyvä ottelu kokonaisuudessaan. Menetimme hieman toisella puoliajalla, mutta taistelimme itsemme takaisin. Ei ollenkaan huono hävitä kahdella maalilla, Berglund pohdiskeli.

Voitosta huolimatta HIFK:n käskijä Rostislav Grinishin ei ollut täysin tyytyväinen omiensa suoritukseen.

– Hyvä, että pystyimme voittamaan ottelun. Paljon teknisiä virheitä. Emme olleet 100-prosenttisesti keskittyneitä. Ei niin hyvä ottelu meiltä.

Ottelun parhaan pelaajan palkinnon pokannut Ella Holopaiselle voitto kelpasi.

– Vaikea peli, paljon teknisia virheitä. Hyvä, että pisteet tulivat kotiin.

Samalla ottelussa HIFK:n Nea Puijola sai täyteen 150 pääsarjaottelua.