Cocks voittoputkessa Aktialiigassa

Cocks otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi SIF:n vieraissa 27-21 (10-12).

Viime kierroksella Cocks pääsi juhlimaan historiansa ensimmäistä pääsarjavoittoa ja lauantaina Cocks sai tililleen ensimmäisen vierasvoittonsa. Samalla Cocks on ensimmäisessä voittoputkessaan.

Ensimmäinen puoliaika ei kuitenkaan välttämättä antanut viitteitä Cocksin voitosta. SIF tuli otteluun hyvällä jalalla ja johti suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta.

Toisella puoliajalla vaaka alkoi kallistua Cocksin suuntaan. Cocks kiri nopeasti SIF:n kahden maalin taukojohdon kiinni ja joukkueet etenivät rinta rinnan aina viimeiselle vartille saakka. Silloin Cocksin puolustus pisti liinat kiinni ja Cocks juoksi viimeiset 15 minuuttia 8-2 ja pyyhälsi voittoon.

Cocks vankisti asemiaan toisella voitollaan ja SIF jatkaa vielä ilman pisteitä.

SIF-luotsi Nils-Erik Heerman harmitteli toisen puoliajan notkahdusta.

– Hyvät 30 minuuttia, puolustus ja hyökkäys toimivat hyvin. Huono toisen erän alku, mutta me taistelimme loppuun asti. 45 minuuttia hyvää taistelua, mutta heidän toinen maalivahti otti meidän heitot ja sitten loppui aika, Heerman harmitteli.

Cocksin päävalmentaja Kimmo Lähteenmäki oli voitosta iloinen.

– Oli vaikea peli sillä tavalla, että oltiin varmaan ensimmäinen kerta aikaisempien peleihin verrattuna ennakkosuosikki. Siuntio pääsi yllättämään meidät korkealla puolustuksella ja hyvillä nopeilla vastahyökkäyksillä. Onneksi pystyttiin klaaraaman toinen puolisko.

Ottelun parhaan pelaajan palkinnon pokannut Ana Saranovic ei pitänyt peliä helppona.

– Oli vaikea peli, voitimme 10 viimeisen minuutin vuoksi, taistelulla me voitimme tämän pelin näillä numeroilla

Ottelun tilastot