Dicken vakuuttavaan voittoon Atlaksesta

Dicken jatkoi kauttaan, kun se voitti Atlaksen selvästi 34-18 (21-9).

Atlas oli osoittanut kyntensä aiemmissa peleissään GrIFK:ta ja HIFK:ta vastaan, mutta HIFK onnistui riisumaan vastustajansa aseista. Atlas pysyi Dickenin kannassa ensimmäisen jakson puoliväliin saakka, mutta Dicken repäisi 8-1-juoksun, jonka jälkeen pelin ratkaisut olivat jo ilmassa.

Dicken ei antanut toisella puoliajalla vierailleen siimaa, vaan jatkoi vahvaa tekemistään eikä Atlas pystynyt haastamaan samalla tavalla kuin aiemmissa otteluissa.

Dickenin valmentaja Jouni Ahlroth nautti ottelun kokonaisannista.

– Kiva vauhdikas peli. Paljon tehtiin maaleja ja kova ja liikkuva puolustus, onnistuttiin siinä. Pelin lopussa intensiteetti pääsi vähän hajoamaan, paljon turhia harhasyöttöjä ja fokus tarkkaan maalintekemiseen herpaantui. Lotalta hyvä peli maalissa ja saatiin kivasti kierrätettyä pelaajia lopussa. Tästä on kiva jatkaa sunnuntaina

Sarjatulokas Atlaksella oli kova aloitus sarjakauteen, kun se kohtasi koko viime kauden kärkikolmikon heti ensimmäisillä kierroksilla. Viljami Kuntsi piti otteluita opettavaisina.

– Viime kauden kärkikolmikko kohdattu ja tasoero kartoitettu, nyt fokus kohti meidän syyskauden päävastustajia.

Ottelun parhaana palkittu Jessika Gammals oli esitykseen tyytyväinen.

– Se oli hauska peli ja onnistuimme laajalla rintamalla. Erittäin hyvä peli sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, mutta voimme vähentää vielä huolimattomuusvirheitä.

Ottelun tilastot