GrIFK vei finaalin uusinnan

GrIFK ja HIFK kohtasivat perjantaina viime kauden finaalin uusinnassa. GrIFK nappasi jännittävien vaiheiden jälkeen 26-25 (15-13)-voiton.

Ottelu oli yhtä jännittävä kuin ennalta oli arvattavissa ja ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä. Missään vaiheessa ero ei kasvanut kummallekaan kahta maalia suuremmaksi ja se petasi jännittävät lähtöasetelmat toiselle puoliajalle.

Toisella puoliajalla GrIFK:n johto kävi neljässä maalissa, mutta HIFK ei luovuttanut missään vaiheessa. Toisaalta se ei myöskään päässyt missään vaiheessa ohi. GrIFK pystyi pitämään johtonsa loppuun saakka ja jatkaa puhtaalla pelillä aiheuttaen HIFK:lle sen kauden avaustappion.

GrIFK:n päävalmentaja Patrik Johanson iloitsi täydestä pistepotista.

– Iloinen kahdesta pisteestä näin tiukkassa matsissa. Enimäisellä puoliajalla hyökkäyspeli toimi hyvin, puolustus oli parempaa toisella puoliajalla, mutta hyökkäys oli staatista. Kiva, että Alexandra päässyt takaisin entiseen tyyliin, mikä varmisti meille kaksi pistettä.

HIFK:n käskijä Rostislav Grinishin piti ottelun tasoa hyvänä, mutta harmitteli virheitä.

– Tämä oli viime kauden finaalijoukkueilta hyvä ottelu. Meillä oli liian monta teknistä virhettä ja hävisimme tämän ottelun. Onnittelut Granille.

GrIFK:n Ella Paukku helpottui lopputuloksesta.

– Odotetusti tasainen ottelu, meillä oli ehkä liian monta helppoa virhettä. Hienoa, että saimme kaksi pistettä, ottelun parhaana palkittu Paukku totesi.

 

Ottelun tilastot