GrIFK voittoon Dickenin vieraana

GrIFK jatkaa puhtaalla pelillä Aktialiigassa hakiessaan Dickenin vieraana 33-26 (18-12).

GrIFK otti ottelun heti haltuunsa ja vastasi kolmesta ensimmäisestä maalista eikä luovuttanut johtoasemaansa missään vaiheessa. Dicken onnistui vielä kertaalleen paikkaamaan GrIFK:n rykäisyn ensimmäisellä puoliajalla, mutta toiseen rahkeet eivät enää riittäneet.

GrIFK pystyi pitämään ottelun kontrollissaan ja pystyi kasvattamaan kuuden maalin taukojohtoa suuremmaksi. Dicken ei saanut missään vaiheessa kirivaihdetta silmään.

GrIFK jatkaa ainoana puhtaan pelin joukkueella Aktialiigassa, kun taas Dickenille tappio oli toinen peräkkäinen.

Dickenin iltapuhdetta vaikeutti vielä Emilia Siggbergin loukkaantuminen.

Dickenin päävalmentaja Petri Väyrynen kaipasi parempaa puolustuspelaamista.

– 26 tehtyä on hyvä, mutta 33 päästettyä on liikaa. Ei saatu puolustusta toimimaan ihan niin kuin olisimme halunneet ja Granin puolustus oli hyvä tällä kertaa. Kaaduttiin virheisiin ja koko ajan tapahtuu jotain mikä tekee pelistä vaikean. Siggen poisjääminen oli aika paha sekin.

GrIFK:n päävalmentaja Patrik Johanson oli voittoon tyytyväinen.

– Hienoa saada kaksi pistettä tiukassa vierasottelussa. Meidän puolustus on hyvä, mutta meillä on isoja ongelmia Dickenin 7-6 pelissä, lopulta kuitenkin ratkaisemme sen. Toivottavasti Siggen loukkaantumisessa ei ole mitään vakavaa.

GrIFK:n Corinna Jensen oli suhteellisen tyytyväinen ottelun kokonaisantiin.

– Hyvä peli meiltä, tehtiin asiat mistä oltiin puhuttu. Dicken pelasi lopussa 7-6 minkä ne teki hyvin ja löysi hyviä paikkoja. Kokonaisuudessa tehtiin niin kuin sovittiin hyökkäyksessä ja puolustuksessa ja se toimi hyvin.

Ottelun tilastot