Kolmen ottelun lauantai – isojen panosten otteluita

Aktialiigassa pelataan lauantaina kolme mielenkiintoista ottelua, joissa jokaisessa on omat merkittävät panoksensa.

Päivä alkaa heti räväkästi, kun Dicken ja GrIFK iskevät yhteen. Dicken koki kauden avaustappionsa edelliskierroksella taivuttuaan Cocksin vieraana niukasti. GrIFK puolestaan otti ison voiton kukistaessaan kärkikamppailussa HIFK:n.

Vaikka Dicken hävisi edellisottelussaan, niin se on kuitenkin ollut alkukauden paras joukkue, kun katsotaan tehtyjä ja päästettyjä maaleja. Toisaalta on myös hyvä huomioida, että Dicken ei ole vielä kohdannut Grania tai HIFK:ta ja on kauden neljästä ensimmäisestä pelistään päässyt pelaamaan kolme kotikentällään.

GrIFK on puolestaan porskuttanut mestarin elkein alkukauden ajan ja pelannut vahvaa käsipalloa. Nyt se lähtee jatkamaan virettään Dickenin vieraana. Ottelusta on odotettavissa vauhdikas ja maalirikas, sillä molemmilla löytyy hyökkäysarsenaalia.

Lauantai jatkuu SIF:n ja Cocksin välisellä kohtaamisella. Kotijoukkue SIF on vielä tämän kauden osalta voitoitta, kun taas Cocks nappasi pääsarjahistoriansa ensimmäisen voiton kaataessaan viime ottelussa Dickenin. Cocks on muutenkin alkukauden aikana osoittanut, että se on ammentanut oppejaan viime kaudesta ja on tullut valmiimpana tähän kauteen.

Molemmille joukkueille pisteet olisivat tärkeitä ajatellen runkosarjan tilannetta. Jo alkukauden ennusmerkit antavat osviittaa, että puolivälieräpaikoista käydään kovaa taistelua viimeiselle kierrokselle saakka.

Päivä saadaan päätökseen Atlaksen ja BK-46:n välisellä ottelulla. Atlas on ehtinyt jo alkukauden otteluissa osoittamaan, ettei se ole tullut Aktialiigaan vain osallistuakseen ja keräämään kokemusta, mutta vantaalaisilla on eväät myös menestyä tällä kaudella.

BK-46 on osoittanut olevansa aiempia kausia vahvempi pystyen myös haastamaan kärkijoukkueita. BK-46 on napannut alkukauden aikana voitot Cocksista ja SIF:stä ja nyt Atlas tarjoaa sille hyvän mittarin.

Aktialiigan lauantain ottelut:
Kello 14.15 Dicken-GrIFK
Kello 16.00 SIF-Cocks
Kello 18.00 Atlas-BK-46

HandisTV esittää tälläkin kaudella kaikki ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää täältä.