Eurocupit käyntiin BK-46:n ja Cocksin osalta sunnuntaina

BK-46 ja Cocks avaavat taipaleensa EHF European Cupissa sunnuntaina toisen kierroksen ensimmäisten osaotteluitten myötä.

BK-46 saa sunnuntaina kello 16.00 alkavaan otteluun vieraakseen tshekkiläisen SKKP Handball Brnon ja lähtee kotikentällään hakemaan jatkoa vahvoille esityksilleen Aktialiigan alkukaudella. Vastustaja on scoutattu tarkkaan ennakkoon.

– Vastassa on aika fyysinen joukkue. Pelaajat ovat vahvoja ja heittävät mielellään kaukaa, mutta tulevat myös keskeltä. Meillä pitäisi olla hyvät mahdollisuudet, jos saamme maalivahti- ja puolustuspelin toimimaan, BK-luotsi Andreas Rönnberg ennakoi Västra Nylandille.

Avausottelu kotona on Rönnbergin mukaan hiukan kaksipiippuinen asia.

– On aina vaikea sanoa, se voi olla positiivista, mutta myös negatiivista. Juuri tällä kertaa tuntuu kuitenkin siltä, että meillä voisi olla mahdollisuus yllättää kotona.

Cocks matkaa puolestaan Islantiin ja kohtaa sunnuntain iltaottelussa Haukarin. Cocksin peli on alkanut vähitellen loksahdella kohdilleen ja nyt edessä on kova testi vahvaa vastustajaa vastaan.

Toiset osaottelut pelataan viikon kuluttua. Cocks isännöi Haukaria lauantaina ja BK kohtaa Brnon vierasottelussa sunnuntaina.