Cocks haki pisteet Siuntiosta

Aktialiigan lauantain ottelussa Cocks jatkoi nousuvirettään hakemalla matkaansa pisteet SIF:lta.

Ottelun alku eteni erittäin tasaisena ja avausjakson puolivälissä oltiin vielä numeroissa 7-8. Cocks oli sen jälkeen jo repimässä vähän eroa, mutta SIF nousi vielä maalin päähän, kunnes riihimäkeläiset tauon alla repäisivät johtonsa kuuteen maaliin.

Toisella jaksolla SIF sai puristettua eron vain kolmeen maaliin, muttei päässyt sen lähemmäs. Cocks venytti eron nopeasti jälleen 6-7 osumaan ja samoilla lukemilla edettiin aina loppusummeriin saakka.

SIF:n päävalmentaja Harry Wikström oli tappiosta huolimatta esitykseen osin hyvinkin tyytyväinen.

– Meiltä ihan hyvää puolustuspelaamista tänään. Tavoitteena oli, ettei Cocks tee yli 32 maalia ja siinä onnistuimme. Kunhan saamme teknisiä virheitä karsittua hyökkäyspäässä, saamme hyvän pelin aikaiseksi. Meillä oli tänään hyvä päivä ja kaikki hoitivat oman paikkansa hyvin.

– Toivotamme Cocksille onnea tulevaan Eurooppa cupin otteluun, Wikström sanoi.

Cocks-piiskuri Bojan Zupanjac huomioi myös vastustajan vahvan esiintymisen ja näki omiensa otteissakin paljon hyvää.

– Onnittelut Siuntiolle hyvästä pelistä. He tekivät hyvää työtä varsinkin puolustuksessa ja häiritsivät meidän peliämme oikealla tavalla. Meidän joukkuepelimme toimi silloin kun pelaajat juoksivat hyvin. Kun hyökättiin täydessä vauhdissa, tuli hyvää tulosta, Zupanjac puntaroi.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin seitsemän maalia heittänyt Cocksin Roope Ahlgren.

– Hyvä peli joukkueena meiltä tänään. Saatiin hyvin kierrätettyä penkkiä ja nyt täysi fokus seuraavaan peliin, Ahlgren käänsi katseet jo edessä olevaan eurocup-otteluun.

SIF – Cocks 24-31 (10-16)

 

Ottelun tilastot