BK-46 vei derbyn nimiinsä

BK-46 nappasi kauden ensimmäisen västnyländska derbyn nimiinsä kaatamalla SIF:n 34-25 (20-12).

BK-46 otti pelin hallintaansa ensimmäisen jakson puolivälissä eikä katsonut enää sen jälkeen taakseen. Taukoon mennessä BK-46 oli repäissyt jo kahdeksan maalin johdon.

Toinen puoliaika oli tasaisempi eikä suuria heilahteluita nähty kumpaankaan suuntaan. SIF ei päässyt missään vaiheessa kuutta maalia lähemmäs ja BK-46 pystyi pitämään pelin hanskassaan loppuun saakka.

Voitto oli BK-46:lle kauden toinen. SIF on edelleen ilman pisteitä.

BK-46:n päävalmentaja Niklas Berglund ei ollut omiensa peliin
– Kaksi pistettä, ei meidän paras peli tänään. Siuntio taisteli hyvin, meidän puolustus ei ollut niin hyvin.
SIF-luosi Nils-Erik Heerman kiitti omiensa taistelua.
– Onnittelut BK:lle. Tytöt jaksoivat hyvin pelata 60 minuuttia. Ei niin hyvää yhteispeliä hyökkäyksessä ja puolustuksessa.
BK-46:n Sofie Lindholm palkittiin ottelun parhaana pelaajana ja iloitsi voitosta.
– Kaksi tärkeää pistettä. Onnistui tosi hyvin.